PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

En toen reed Van Aert de Tourwinnaar er af: onze chef wielrennen kijkt met verbazing naar Jumbo-Visma

Tour de FranceEn dan zit je toch met open mond te ­kijken naar Wout van Aert (25) en hoe die op Grand Colombier Tourwinnaar Egan Bernal uit de strijd voor de eindzege en zelfs het podium van de Tour 2020 heeft gegooid. Onze chef wielrennen over het opnieuw straffe nummer van de Kempense sensatie.

10 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    4 jaar geleden
    Jumbo - Visma doet mij denken aan US Postal de gelijkenis is treffend, Roglic heeft hetzelfde postuur als Armstrong en hetzelfde kleine verzetje.Van Aert is Hincapie die kon ook alle klimmers pijn doen terwijl hij zeker geen top klimmer was.Ik ben van de oudere generatie en heb al heel wat gezien in het wielrennen toch hebben ze mij opnieuw verbaasd!
  • Frans Van Hoyweghen

    4 jaar geleden
    Wout doet wat hij moet doen, niets anders toch knap.
  • Tom Stubbe

    4 jaar geleden
    Niets van de prestatie van Wout afgedaan maar je kan ook zeggen dat Bernal gewoon niet goed is e... Wout nu plots als grote rondewinnaar aankondigen vind ik wat kort door de bocht..
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Wout zou beter wat aan zijn eigen moeten denken, er zijn nog hele mooie wedstrijden die nog moeten komen, hopelijk is hij niet uitgeblust na de tour.
  • Ann Lardenoit

    4 jaar geleden
    Ik denk dat je er ook wel rekening mee moet houden dat dit niet de Bernal van vorig jaar is. Voor de rit van gisteren zijn er nog geen zware langdurige beklimmingen geweest. Nu is het een Tour van puur op groot wattage te rijden die de echte klimmers versmachten. (voor zover er nog klimmers in het peloton rondrijden)