©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Beerschot opnieuw getroffen door positieve coronatest

Bij Beerschot is vandaag opnieuw een positieve coronatest vastgesteld.

De club zit momenteel dus met twee gevallen, nadat vlak voor de wedstrijd tegen Racing Genk van maandag ook al iemand werd getroffen. Beide personen, van wie de identiteit nog geheim blijft, gaan zeven dagen in quarantaine.

Zo staat het totaal al op drie bij Beerschot. De eerste keer ging het om verdediger Ayrton Mboko, die enkele dagen voor de promotiefinale tegen OH Leuven positief testte.

Losada: “Het maximum dat we kunnen doen is de maatregelen respecteren”

Nu Beerschot zo goed draait, zou het zonde zijn dat Losada de komende weken zijn kern verzwakt ziet door nieuwe besmettingen, maar de Kielse coach blijft er rustig onder.

“Covid-19 maakt nu eenmaal deel uit van de huidige maatschappij en ook naast het het veld hebben de spelers nog een leven. Het maximum dat we kunnen doen is de maatregelen respecteren, maar ook dan kan je overal een besmetting oplopen. Bij de nationale ploeg, Anderlecht, Westerlo, … Elk weekend zullen er wel ergens positieve gevallen opduiken.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 

yala, sks

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners