VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

‘Monster’ Tommelein is eerste afvaller in ‘The Masked Singer’: “Zelfs mijn kinderen wisten niet dat ik meedeed”

TVEén achtste van het ‘grootste geheim van Vlaanderen’ is opgehelderd: Monster werd vrijdagavond naar huis gestuurd in ‘The Masked Singer’. Wij spraken de man achter het masker na de show. “Zelfs mijn kinderen wisten niet dat ik meedeed”, klinkt het, ook al moest hij geen geheimhoudingscontract ondertekenen. “Eén keer heb ik me bijna verraden.”

10 reacties

  • Ronny Van Looy

    4 jaar geleden
    Is er over een aantal jaren niet in de regering beslist dat politici niet meer mochten meedoen aan entertainment programma's op radio en televisie.
  • Liesbeth Cuppens

    4 jaar geleden
    Iedereen heeft verborgen talenten. Ik vind het heel moedig dat hij als politicus toch deelgenomen heeft, wetende dat hij honende opmerkingen zou (kunnen) krijgen. Spijtig dat ze jou zo snel weggestemd hebben, Bart, want ik had het je echt gegund nog meer weken mee te spelen.
  • Leslie Fruythof

    4 jaar geleden
    Hij zou beter het probleem met de Brusselse jongeren oplossen dan mee te doen aan dit circus.
  • Marnix Malone

    4 jaar geleden
    Ik vind dat knap hoe Bart zich smeet. Nooit gedacht dat hij zo authentiek kon zijn. Zo zie je maar dat politici ook maar mensen zijn. Deze doet nog iets (is burgemeester), er zijn er veel meer die 100.000 euro per jaar krijgen voor 365 tweets..
  • Wim van slagmolen

    4 jaar geleden
    Was super bart. Mare moet jij nu niet werken... Voor u zuur verdiende centjes