Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wout van Aert treurt mee met kopman: “Alsof ik zelf Tour verloren heb”

Tour de France“Ik heb dit soort teleurstelling nog nooit gevoeld voor iemand anders.” De onwaarschijnlijke ommezwaai op zaterdag kwam ook bij Wout van Aert (26) hard binnen. Na drie weken hard werken glipte de Tour hen helemaal op het einde uit handen.

5 reacties

  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    tja ik zou ook treuren als ik 300 000 euro de mist zie ingaan een dag voor het einde
  • Elle Devee

    4 jaar geleden
    Pogacar reed slechts in theorie zonder ploeg. Hij heeft de hele tijd meegereden met de Jumbo's die dat domweg toegelaten hebben. Dom of arrogant? Slim in elk geval niet.
  • Herbert Verbeeck

    4 jaar geleden
    Mooi en goed gezegd. Sport kent winnaars en verliezers. Verliezers zijn het grootst als ze hun nederlaag sportief opvatten. De kracht zoeken om bij een volgende wedstrijd beter te doen. Dat vergeten er velen.
  • Jos Denis

    4 jaar geleden
    Ik juichte ook voor de jonge Pogacar, die het zonder ploeg moest klaarspelen,. Die treinen van sterke ploegen, werken versmachtend. Maar Roglic reed een goede tijdrit, Van Aert en Dumoulin ook. En zij werden werkelijk weggeblazen door Pogacar. Als je dat rationeel bekijkt, kan je niet anders dan je daar vragen bij stellen. Zo sterk was Pogacar nooit in de vorige ritten. Zaterdag plots wel. Hopelijk wordt dat allemaal grondig onderzocht en bevestigt Pogacar dat hij een nooit gezien supertalent is
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Aan Wout heeft het anders niet gelegen, maar het PLAN van Zeeman moest tot in de puntjes uitgevoerd worden, Zeeman was wel vergeten dat wielrennen GEEN wetenschap is.