Pakkende getuigenis in ‘Axel gaat Binnen’: “Op mijn 17de gebruikte ik elke dag speed, vandaag hoor ik nog altijd stemmen”

TVVanavond zien we in ‘Axel gaat Binnen’ beelden van zijn bezoek aan het afkickcentrum in Sleidinge. Axel sprokkelt er levensverhalen op de afdelingen ‘crisistoxicomanie’, waar mensen geholpen worden die met een verslaving kampen, en op ‘dubbele diagnose’ waar verslaafden ook een psychische problematiek hebben. 

0 reacties

  1. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”
    PREMIUM
    TV

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”

    Na maanden in spanning afwachten stond melkveeboer Martijn (36) uit Bree te popelen om zijn briefschrijfsters eindelijk te leren kennen. In de vorige aflevering van het VTM-programma ‘Boer zkt vrouw’ zagen we dat drie dames zijn interesse wisten te wekken: Lisanne, Chrissy en Lynnsie. “Eerlijk gezegd twijfelde ik erover om nog één meisje extra op de boerderij te laten logeren”, vertelt hij in een interview met ‘TV Familie’. “Maar dat zou waarschijnlijk te veel zijn geweest om de aandacht te verdelen.” Een gesprek over daten als dertiger, emotionele bagage en hoe de maatschappij kijkt naar landbouwers.
  2. “Ze laten uitschijnen dat het om klassieke groep gaat, maar dat klopt niet”: een duik in het verleden van ‘De mol’-kandidaten
    PREMIUM
    TV

    “Ze laten uitschij­nen dat het om klassieke groep gaat, maar dat klopt niet”: een duik in het verleden van ‘De mol’-kandidaten

    Het zal er de komende weken keihard aan toe gaan in ‘De mol’. Anders dan de makers ons willen doen geloven, zijn de kandidaten immers stuk voor stuk die hard-winnaars, met maar één opdracht: de Mol vinden en zoveel mogelijk neutraliseren. Wij zochten en vonden de échte profielen achter de kandidaten. Van een deelnemer wiens CV leest als een spannend boek, tot een technisch sterke voetballer die serieus stuntelt.