REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Europa kleurt steeds roder op nieuwe coronakaart

Steeds meer Europese landen kleuren rood op de coronakaart van het Europees Centrum voor Ziektepreventie en –bestrijding (ECDC). Nadat ons land vorige week woensdag over de drempel van 120 bevestigde besmettingen per 100.000 inwoners ging en aansloot bij onder meer Spanje en Frankrijk, zijn nu ook Nederland, Denemarken, IJsland en Hongarije van oranje naar rood gegaan.

12 reacties

  • nico van den Broeck

    3 jaar geleden
    Leslie fruythof, informeer je eerst deftig voor je iets over een ander land typt . 1. Is het niet in Italië begonnen binnen Europa en 2 als je eens zou in Italië zou vertoeven zou je weten waarom het hier onder controle is.
  • sandra peeters

    3 jaar geleden
    Zolang de scholen open blijven zal er niets veranderen massa op de speelplaats turnzaal de kinderen besmetten hun ouders en grootouders one les terug en zal dalen
  • Leslie Fruythof

    3 jaar geleden
    Is Italië,waar alles begonnen is in Europa,van de wereldbol verdwenen misschien?Plotseling is het daar ok.
  • Joe Louis

    3 jaar geleden
    Ik kan er best inkomen dat men moet oppassen met afstand enz. Maar tros is tros hee te veel is te veel. Waar gaat dat eindigen met die 101 profeten die het beter weten. ??
  • willy staes

    3 jaar geleden
    Het probleem met al die cijfers is dat , men gaat bepaalde provincies rood kleuren en wat blijkt dat een groot aantal besmettingen zich in de steden bevind .