De Nederlandse premier Mark Rutte.
Volledig scherm
De Nederlandse premier Mark Rutte. © AFP

Strengere maatregelen in Nederland: alle horeca dicht om 22 uur, sportwedstrijden weer zonder publiek

Nederland voert strengere coronamaatregelen in naar aanleiding van de stijgende aantallen besmettingen en ziekenhuisopnames. Horecagelegenheden zullen om 22 uur sluiten en sportwedstrijden zullen het weer drie weken lang zonder publiek moeten stellen.

8 reacties

  • erik dijk

    3 jaar geleden
    Jurgen, dit zijn maatregelen voor heel Nederland.
  • Jurgen Latet

    3 jaar geleden
    En onder tussen lekker samen werken en met zen alle in een bus of auto zonder bescherming en of samen hokken enkel het werk telt maar daar zijn wel de grootste uitbraken maar dat verzwijgen ze wel.
  • Jos Mardig

    3 jaar geleden
    Komaan Wim, zware ingrepen? Dit is enkel in de drie grote steden, en dat gaat over een voetbalmatchke, en een sluitingsuur van 22u, nu de zomer voorbij is...Wij leven hier al maanden met veel zwaardere ingrepen, zoals die mondmaskers, en het helpt niks...
  • marcel de baerdemaeker

    3 jaar geleden
    dat is tenminste duidelijk en gelijk voor iedereen
  • Jan Van Gent

    3 jaar geleden
    Bij hen is het wel een pak beter aangepakt direct vanaf morgenavond. Bij ons is het altijd meer dan 1 week verder nu is het 1 oktober dat is meer dan 10 dagen dus dan geef je ook het gevoel dat het niet belangrijk is als je het binnen de 24h laat ingaan dan geeft dit ook aan dat het dringend is en niet binnen 2 weken zullen we dit eens gaan doen zoals onze Wilmes verkondigde waar ze de dag nadien al op terugkwam. Onbekwame bende.