Prof. Dr. Lieven Annemans
Volledig scherm
PREMIUM
Prof. Dr. Lieven Annemans © BELGA

INTERVIEW. Professor Lieven Annemans na de heisa: "Ik ben blijkbaar verkeerd begrepen”

Lieven Annemans (56), gezondheidseconoom aan de Universiteit Gent en VUB, lag de voorbije tien dagen zwaar onder vuur. Hij zou het bestaan van een tweede golf ontkend hebben en stelde ook een aantal coronamaatregelen in vraag. Sommige collega-wetenschappers namen hem dit bijzonder kwalijk. “Ik ben blijkbaar verkeerd begrepen”, zegt hij nu. “Ik had het beter moeten uitleggen.”

71 reacties

  • Marie Vanakker

    3 jaar geleden
    Eens men geld en winstbejag gaat incalculeren gaat het gezond verstand er snel op achteruit.
  • Freddy Van Groens

    3 jaar geleden
    Ik begrijp zelf niet hoe die mens nog een advies raad kan bij zijn ;die geeft juist een verkeerde indruk voor veel mensen en dat is te zien hoe we nu aan toe zijn ;Van Ranst heeft tot nu toe altijd gelijk.
  • JACQUES MATHIJS

    3 jaar geleden
    Is er iets mis met angstig zijn voor een dodelijk virus? Of heeft de economie voorrand op ons gezondheid.
  • Frankie A S Goethals

    4 jaar geleden
    Neen, u had beter iets anders gestudeerd waar u mensen wel kan mee helpen. Uw kennis is gebaseerd op gebakken lucht en niet op echt aantoonbare realistische onderzoeken. Het is niet verkeerd begrepen, er valt gewoon niets te begrijpen of uit te leggen in uw vakgebied.
  • Marcel Mertens

    4 jaar geleden
    Als mensen te goei naar u hadden geluisterd en gelezen hadden naar wat u precies zei, kon men u niet verkeerd begrijpen! Wij hebben u alleszins niet verkeerd begrepen! Wij zijn blij met uw medewerking in Celeval!