Otter in 'The Masked Singer'
Volledig scherm
Otter in 'The Masked Singer' © VTM

Verrassende artiest gaat schuil achter Otter: alle optredens - én hints - van ‘The Masked Singer’ aflevering 3

TVEen nieuwe week, een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’. Tijdens de indrukwekkende derde show van vrijdagavond zetten Jens Dendoncker (30), Julie Van den Steen (28) en Karen Damen (45) hun speurtocht naar de bekende gezichten achter de maskers onverminderd verder. Ook moest er weer afscheid worden genomen van een deelnemer: Otter werd deze week naar huis gestuurd. Maar wie wás Otter nu eigenlijk?

27 reacties

  • Jos Schuurman

    4 jaar geleden
    Astrid Stockman is de koningin, is te vinden op internet, als ik het kan vinden dan kunnen die vier bv's dat ook vinden, dus hoe fake is dit program, doen alsof ze moeten zoeken wie het is.
  • Rody Franks

    4 jaar geleden
    Onder lichte dwang eens tien minuten moeten meekijken. Man, man, man, miserie, miserie, wat een ongelooflijke onnozelheid zeg. Ik snap nu waarom men het kijk- en luistergeld afgeschaft heeft, wie zou daar in godsnaam willen voor betalen? Gelukkig ben ik heel snel in slaap gevallen.
  • Joan Lute

    4 jaar geleden
    Wat een prachtig programma in tijden dat het buitenshuis almaar minder gezellig wordt. De zangprestaties, kostuums en presentatie van héél het programma zijn top en absoluut een duim waard. In de otter zat inderdaad Sam Bettens zoals ik al van de eerste aflevering verwacht hadden.
  • Tessa vandermout

    4 jaar geleden
    Het is een programma van en voor VTM, say no more. Het zullen dan ook hoofdzakelijk hun aandachtszoekers zijn die in die pakken gaan zitten. Oja ook Tommelein zit in die kliek. Leuk dat Sam Bettens en hopelijk nog wat andere echte artiesten meewerkt. Ik zie een Laura Tesoro en die Kat Kerkhofs ook nog wel opduiken. Hopelijk gaat die laatste niet denken dat ze wel degelijkkan zingen.
  • Chris Marien

    4 jaar geleden
    Nog nie gezien en ook nie van plan