BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Anderlecht en Rennes naderen akkoord over transfer Doku voor 27 miljoen euro, Kompany toont begrip

Jupiler Pro LeagueAnderlecht en Rennes naderen een akkoord op clubniveau voor de transfer van Jérémy Doku (18). Het bedrag zou rond de 27 miljoen euro liggen. Doku liet ook de topper tegen Club aan zich voorbijgaan. Vincent Kompany toont begrip voor de nakende verkoop. 

29 reacties

  • Johan De Moor

    4 jaar geleden
    Ik lees nauwelijks wat deze transfer voor Doku zelf betekent. Qua sportieve ontplooiing kan RSCA hem niets meer bijbrengen. Hij verdient een hoger niveau ; staat zelf achter die keuze en bij Rennes zal hij meer kans tot spelen krijgen dan bijv. bij PSG . Heel goede tussenstap naar hopelijk de absolute top. Veel succes Jeremy. Een fiere RSCA- supporter met blik op de toekomst.
  • Michel Roman

    4 jaar geleden
    Aan die prijs zou men bij Anderlecht moeten zot zijn om hem niet te verkopen. Rennes geeft vijf keer meer dan wat hij waard is.
  • Ben Smets

    4 jaar geleden
    Alle supporters zouden geen abonnement meer mogen kopen daar houden ze gewoon geen rekening mee. Supporters in hart en nieren ons hart bloed een sterspeler laten gaan die nog zoveel meer zou kunnen opbrengen.
  • Marcel Bontinck

    4 jaar geleden
    Ik stel voor dat al diegenen hier die vinden dat Anderlecht niet mag verkopen elke week het geld samenleggen om het verlies te dekken wegens spelen zonder publiek.
  • Daniel Cappellen

    4 jaar geleden
    18 jaar, pas Rode Duivel, de kans om Champions League te spelen en RSCA kan door verkoop eindelijk op adem komen. Terechte beslissing. In het verleden bvb Dindane niet laten vertrekken en 1 jaar later amper 1/3de van oorspronkelijk bod ontvangen...