Albert Sambi Lokonga en Anderlecht blijven ontgoocheld achter op Jan Breydel: 3-0.
Volledig scherm
PREMIUM
Albert Sambi Lokonga en Anderlecht blijven ontgoocheld achter op Jan Breydel: 3-0. © PN

Onze chef voetbal: “De verkoop van Doku is een beslissing die geen kritiek verdient. Maar zijn vertrek doet wél nog meer twijfels rijzen”

Jupiler Pro LeagueMen keek uit naar Anderlecht. Het werd een afknapper. Zonder Jérémy Doku was paars-wit kansloos. Ach, was het mét Doku wel anders gelopen? Anderlecht en Club Brugge zijn vandaag op het veld en op de bankrekening een wereld van verschil.

19 reacties

  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    Ik zou het eens willen zien, als er een club komt voor gelijk welke speler, het mag zelfs Vanaken of Mignolet zijn waar 27 miljoen wordt aan gegeven, dan wordt deze speler verkocht, zeker weten.
  • Pieter De Ruyter

    3 jaar geleden
    Anderlecht heeft een budget van 50 miljoen,en meer dan 100 miljoen schulden.Logisch dat men een speler laat gaan voor 27 mijoen.
  • Casto Giuseppe

    3 jaar geleden
    Hetzelfde bij Genk de goede spelers verkopen en nutteloze spelers aankopen geef de goede spelers een hoger contract dat ze blijven dan krijg je een sterke ploeg die elke jaar voor de titel spelen
  • Marie-Jeanne Asselman

    3 jaar geleden
    55 jaar ben ik supporter van anderlecht dit seizoen is het nog slechter geworden niets blijft er nog over van de eens zo succesvolle club naam medische staf verandert de fanshop het bestuur dat niet bekwaam is de tranferts en dan nog een trainer die het goed kan uitleggen maar dat is ook alles met dit bestuur en trainer is anderlecht een gewoon ploegske vroeger had iedereen schrik van anderlecht een ontgochelende supporter stichelmans richard
  • emiel Clarijs

    3 jaar geleden
    Rudi Sebrechts dat denk ik ook niet, eerste vereiste voor een goede trainer is de waarde van zijn eigen spelers goed inschatten en de laatste voor Franky die dat gedaan heeft bij Anderlecht was Weiler, als je wil voetballen zoals Pep moet je wel dezelfde kwaliteit op het veld zetten.