Vechtscheiding Barbara Sarafian blijft duren: ex-man voor de rechter wegens hacking

Yves De Moor vroeg Barbara Sarafian in 2015 ten huwelijk op het filmfestival van Oostende. 

Gent -

Het huwelijk van Barbara Sarafian met Yves De Moor was geen lang leven beschoren en eindigde in een vechtscheiding. De actrice legde een achttal klachten tegen hem neer, waaronder slagen en verwondingen. Die werden allemaal, op die van hacking na, van tafel geveegd. Deze zaak werd maandag ingeleid voor de Gentse rechtbank.

Simon Dekaezemaker

Actrice Barbara Sarafian diende na de verbreking van haar kortstondige huwelijk liefst acht klachten in tegen haar ex-echtgenoot, horeca-uitbater Yves De Moor. De klachten waren: slagen en verwondingen, diefstal, belaging, laster, eerroof, mondelinge bedreigingen, beschadiging van roerende eigendommen en hacking.

LEES OOK: Ex-man van Barbara Sarafian: “Ik moest me wel verdedigen, ze probeerde me te wurgen”

Paswoorden en accounts

De Gentse raadkamer besliste in oktober van vorig jaar om al die klachten, op één na die van de hacking, van tafel te vegen. Ofwel waren ze vals, ofwel waren er geen bewijzen voor. In het Hof van Beroep werd dat nog eens bevestigd.

De aanklacht wegens hacking is dus nog lopende en die zaak werd maandag ingeleid op de Gentse correctionele rechtbank. Op 16 november zal de zaak behandeld worden. Ondertussen moet er verduidelijkt worden over welke paswoorden en welke accounts het gaat. De rechter riep op om niet te focussen op de relatie, maar op de strafrechtelijke aspecten.

LEES OOK: Vechtscheiding tussen Barbara Sarafian en partner kent geen vervolg: rechters hechten weinig geloof aan klachten van actrice

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen