De zorgen rond Britney Spears blijven de afgelopen tijd maar toenemen.
Volledig scherm
De zorgen rond Britney Spears blijven de afgelopen tijd maar toenemen. © Instagram

Advocaat Britney Spears trekt aan alarmbel: “Ze heeft de mentale vrijheid van een comapatiënt”

CelebritiesWat is er toch aan de hand met Britney Spears (38)? Het is dé vraag die nu al maanden wordt gesteld. Een groep fanatieke fans voert al langer actie onder de noemer #FreeBritney, omdat haar vader, Jamie Spears (68), zijn dochter onder de duim zou houden. Nu trekt ook haar advocaat aan de alarmbel: net als een comapatiënt zou Britney niet in staat zijn om haar stem te laten horen en enige beslissing te kunnen nemen. En dat terwijl ze volgens haar advocaat net wil stoppen met zingen.

4 reacties

  • sylvia van gastel

    4 jaar geleden
    Laten we eerlijk zijn dat ze altijd labiel is geweest . En in de verkeerde omgeving terecht is gekomen . Ze moet in ieder geval beschermd worden tegen zichzelf . Of haar vader dat is of een ander maakt niet uit .
  • Claudius Leonidas

    4 jaar geleden
    Tja het beste is eraf , de tijd van succes heeft haar ingehaald en mentaal gaat het al jaren verkeerd . Bescherm haar tegen haar zelf .
  • Stefanie van Dijk

    4 jaar geleden
    Zij wil stoppen met zingen maar pa ziet dollartekens heb ik het idee. Dat ze mentaal niet helemaal in orde is lijkt me wel duidelijk maar ik vind wel dat ze een onafhankelijk voogd verdient die het onvoorwaardelijk goed met haar voor heeft en geen aasgieren die haar een kant in drukken die ze niet wil.
  • Jan Timmermans

    4 jaar geleden
    Zeer spijtig dat ze wil stoppen. Fantastische muziek om de dag mee te beginnen, net als een goede tas koffie.