ANP Kippa
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP Kippa

Gezin De Pauw eist fortuin ‘voor alle geleden én toekomstige schade’: “Het merk Bart De Pauw is in 2017 compleet verwoest”

ShowbizzBart De Pauw (52), zijn vrouw Ines De Vos (50) en hun drie kinderen eisen van de VRT een grote schadevergoeding. Ze vinden dat de tv-maker onterecht ontslagen is en spreken van een georkestreerde heksenjacht op basis van leugens. "Barts reputatie is vernietigd. De financiële ravage is enorm en onze toekomst gehypothekeerd", zegt zijn echtgenote.

91 reacties

  • Sonia Van Cauwenbergh

    4 jaar geleden
    Hoop dat het hem niet lukt, zelfs als hij gelijk heeft. De schade wordt door u en mij betaald van belastinggeld. Wie de schade veroorzaakt heeft betaald €0.
  • Werner Wynakker

    4 jaar geleden
    Jurgen Verleyen, als je op basis van deze zaak de belastingsaangifte van iedereen in de cultuursector willen zien ga je nog grote ogen trekken vrees ik. Stop met te denken dat iedereen in onze sector bakken slijk verdient, als je de lonen op basis van gepresteerde uren uitrekent verdient 99% van de mensen in onze sector minder dan het minimumloon. Waarom we het dan blijven doen? Passie voor de kunst en de wetenschap dat we mensen even hun miserie kunnen doen vergeten.
  • Mi Janssens

    4 jaar geleden
    Inderdaad hier gaan we weer @ ivan de ridder u hebt volkomen gelijk en het zou wenselijk zijn dat noch de pers hier noch Bart De Pauw hier steeds weer hetzelfde oprakelt om iedereen aan een kant te krijgen. Wacht het proces af, want niemand was erbij.
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    De fanboys springen er weer eens bovenop. Laat het gerecht zijn werk doen. Ik stel me bij deze rechtszaak vnl de vraag of het enige kans van slagen heeft. Als ik het tot hiertoe goed begrepen heb, ging het niet om het stopzetten van een contract tussen de VRT en Bart de Pauw. Er werd op basis van de voorgelegde feiten gekozen om GEEN VERLENGING te voorzien. In dat geval hebben ze geen poot om op te staan.
  • pipo de clown

    4 jaar geleden
    Hij heeft gelijk dat hij een poging doet alleen is de VRT overheid en is justitie ook overheid. Gelijke monniken gelijke kappen.