Onze chef voetbal over de Rode Duivels.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over de Rode Duivels. © PN/HLN

Onze chef voetbal weet dat Martínez reactie verwacht van zijn spelers: “Hij was ‘pissed’ na het verlies tegen Engeland”

Rode DuivelsEen verlies tegen Engeland en enkele belangrijke afwezigen... “Er hangen grijze wolken boven de Rode Duivels”, weet onze chef voetbal Stephan Keygnaert. “En Martínez hoopt vanavond in IJsland oplossingen te vinden.” De wedstrijd kunt u trouwens LIVE bekijken op HLN.be en op VTM.

4 reacties

  • Eric Raes

    4 jaar geleden
    Moest ik vanhaken zijn, ik zou de moeite niet meer doen om nog die verplaatsing te doen met het Belgisch elftal, hij is toch het vijfde wiel van de wagen, het zijn alleen maar spelers van Anderlecht die zogezegd profs zijn, je ziet hun resultaten met Anderlecht, hoogtijd dat martinez verdwijnt, en neem een coach die onpartijdig is! hopelijk krijgen ze tegen IJsland een serieuze pandoering?
  • Eric Raes

    4 jaar geleden
    Waarom wordt vanaken nooit ingezet, hij is 1000x beter dan Tielemans en verschaere, maar ja, het probleem is dat hij niet bij Anderlecht speelt of gespeeld heeft, er is dringend een andere coach nodig die onpartijdig is?
  • walter molenberghs

    4 jaar geleden
    Nu de echte toppers afhaken, blijkt Martinez een doordeweekse trainer te zijn. Het wordt hoogtijd dat ze een belg terug aan het roer zetten eentje die de drielandstalen machtig is.
  • lucien Noreilde

    4 jaar geleden
    een weldenkend mens zou beseffen dat het de spelers die zo goed waren niet hij