AFP
Volledig scherm
© AFP

Belg wint 120.000 euro met EuroMillions

Een Belg heeft 122.174 euro gewonnen bij de trekking van EuroMillions op dinsdagavond. De Belgische winnaar had vijf juiste nummers, maar geen enkele juiste ster. Bij de trekking van vrijdag loopt de jackpot op tot 53 miljoen euro.

2 reacties

  • Marina Morren

    3 jaar geleden
    Proficiat geniet ervan
  • Peter Van Endert

    3 jaar geleden
    Hoera voor deze winnaar
  1. KIJK. George was op zijn achttiende plots dakloos: “Een thuis had ik niet, onder deze boom sliep ik”

    KIJK. George was op zijn achttiende plots dakloos: “Een thuis had ik niet, onder deze boom sliep ik”

    Dertig procent van de dak- en thuislozen heeft ook mentale problemen, vaak veroorzaakt net omdat ze geen thuis hebben. Een van die dakloze jongeren was George. George zat zijn hele leven in een jeugdinstelling. Op zijn achttiende stopte die hulp en kwam hij op straat terecht in Gent. Een op de drie jongeren die dak- of thuisloos is, komt ook uit zo’n jeugdinstelling. VTM NIEUWS-journaliste Hannelore Simoens kon hem spreken: “Intussen gaat het beter met mij. Ik vond werk en een appartement.”
  2. Volgens collega’s en vrienden van Charon (26) en broer Sannie (25) maakt afscheidsbrief veel duidelijk: “Nu zijn we terug samen bij mama en papa”
    PREMIUM
    51

    Volgens collega’s en vrienden van Charon (26) en broer Sannie (25) maakt afscheids­brief veel duidelijk: “Nu zijn we terug samen bij mama en papa”

    Charon (26) en Sannie (25) waren niet “zomaar” broer en zus. Ze waren onafscheidelijk. Verenigd in het verdriet om hun ouders. En nu verenigd in de dood. De politie vond hen maandagmorgen terug in het huis waar ze samen woonden. Hij zou haar eerst omgebracht hebben om daarna zelf uit het leven te stappen. Het onderzoek moet nu uitwijzen of dat een gezamenlijke keuze was. Collega’s en vrienden getuigen: “Ze zei me dat ze niet zou weten wat ze zonder hem zou moeten doen.”
    Dentergem