Koningin Paola en koning Albert zijn 'verheugd' over het initiatief van koning Filip
Volledig scherm
Koningin Paola en koning Albert zijn 'verheugd' over het initiatief van koning Filip © AP

Koning Albert “verheugd" over toenadering tussen koning Filip en Delphine

RoyaltyEen dag nadat koning Filip (60)  bekendmaakte dat hij geluncht had met z'n halfzus, prinses Delphine (52), heeft ook hun vader, koning Albert II (86), gereageerd op de toenaderingspoging. 

32 reacties

  • Patrick Mechels

    4 jaar geleden
    Hij gaat de verloren tijd inhalen en het nuttige aan het aangename koppelen. Hopelijk hebben ze samen nog een lange tijd voor de boeg. Spijtig van de vele verloren jaren die je nooit meer kan goed maken.
  • julien knockaert

    4 jaar geleden
    Hij zou beschaamd moeten zijn ! Jaren afgewezen en nu kontakt ! Hoe laf kun je zijn
  • Johan hendrickx

    4 jaar geleden
    Wie gelooft die man nog? Jaren alles gedaan om te ontkennen en nu dit.. 
  • Erwin VD

    4 jaar geleden
    Het is niet Koning Albert die tegen Delphine was, maar veeleer Koningin Paola die er niet kan mee omgaan. En daarom die jarenlange strijd voor erkenning. Het gaat niet om titels, maar om de schandelijke ervaring dat haar man een scheve schaats gereden heeft met gevolgen. Dat alle leden van een koninklijke familie geleefd worden is duidelijk. Dit door ouderwetse protocollen die wereldvreemd zijn in de hedendaagse tijd. Maar wij zijn niet het enigste koningshuis met schandalen en scheve schaatsen.
  • André Decrock

    4 jaar geleden
    Wat Koning Flip gedaan heeft is volgens mij oprecht, het persbericht van Koning Albert en Koningin Paola geloof ik niet dat het oprecht is, eerder hypocriet , maar het Huis moet een goede indruk maken tegen 2024 of vroeger, maar voor mij mogen ze blijven, maar wees oprecht.