Peter Goossens, chef van het sterrenrestaurant Hof van Cleve
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Goossens, chef van het sterrenrestaurant Hof van Cleve © Ronny De Coster

Driesterrenchef Peter Goossens razend om sluiting: “Wat een bende kiekens toch, daar in Brussel. Denken die dat wij een 'bollenwinkel' runnen of zo?”

Ook in het enige driesterrenrestaurant van ons land, ‘Hof van Cleve’ in Kruishoutem, zorgde de gedwongen sluiting voor een mokerslag. “Dit is gewoon om te bleiten. En een regelrechte schande”, aldus een razende driesterrenchef Peter Goossens. “Zijn die politici eigenlijk ooit al eens zelf op restaurant geweest? Zo’n wereldvreemde beslissing.”

271 reacties

  • kurt brinckman

    2 jaar geleden
    Weet je hoeveel werk dat is een bollewinkel uitbaten !!
  • Eddy Douwen

    4 jaar geleden
    Zij hebben maanden lang de overtreders bepamperd hier en zie nu de gevolgen ,overheid is veel te laks en was meer bezig met postjes te verdelen,T'zal nooit veranderen hier zolang er geen politiekers komen die ballen aan hun lijf hebben . de goede moeten het overal weer bekopen voor de feestvierders ,nu alles in lockdown zetten voor 3 weken en als ge dan versoepelt pak dan de overtreders zeer zwaar aan
  • joseph Leysen

    4 jaar geleden
    Wat een arrogante man. Had men misschien een uitzondering moeten maken voor hem Peter de Grote. Het is voor iedereen moeilijk. En terloops beste man er zijn heel veel mensen die het veel moeilijker hebben en minder reserve hebben dan u. Doe dus maar een beetje normaal. 
  • nicole desseyn

    4 jaar geleden
    Die staat nu te brullen en te tieren er zijn er die een heel goed restaurant hebben met heel veel klanten en heel schappelijke prijzen die het lastiger zullen hebben Peter 
  • rudy janssens

    4 jaar geleden
    Wie gaat er Peter vertellen dat de bedrijfsrestaurants wel open mogen blijven. Blijkbaar is werken en schoolgaan het gezondste wat er is .