Op de foto: Zeemeermin.
Volledig scherm
Op de foto: Zeemeermin. © VTM

Zeemeermin is eindelijk ontmaskerd: alle optredens - én hints - van ‘The Masked Singer’ aflevering 5

TVEen nieuwe vrijdag, een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’. Ook tijdens de vijfde show zetten Jens Dendoncker (30), Julie Van den Steen (28) en Karen Damen (45) hun speurtocht naar de bekende gezichten achter de maskers onverminderd verder. Ze kregen deze keer de hulp van Laura Tesoro (24), al moest er ook weer afscheid worden genomen van een deelnemer. Zeemeermin moest de wedstrijd verlaten en werd - eindelijk - ontmaskerd.

3 reacties

  • Nadine Lunatroot

    3 jaar geleden
    Ik snap ook niet dat ze dit op deze manier blijven uitzenden. Die juryleden moeten 2 meter uit elkaar gezet worden (als duidelijk voorbeeld naar de buitenwereld) en stoppen met aan hun gezicht te zitten en dan elkaar in de armen te vallen. Kwa voorbeeldfunctie kan dat tellen... Zullen wij wel weer in lockdown gaan terwijl vtm geld verdiend aan het verkeerde voorbeeld te geven. *zucht*
  • Udo Jansens

    3 jaar geleden
    Ik vraag mij af hoe je mensen doet geloven dat ze thuis kunnen meestemmen als het programma al opgenomen is? Verder was er bij de ontmaskering even geen sprake van corona bij Karen, typisch voorbeeld van een losbol die eerst doet en dan denkt, hoewel ze tijd genoeg had om tot inkeer te komen voor het zover was.J e kan je ook afvragen waarom de productie niets in haar oortje heeft gezegd. 
  • Ingrid De Maere

    3 jaar geleden
    Waar was karen haar masker en waar was de 1,5m afstand?