Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Koude koning keert zijn kar: Albert is ‘verheugd’ met ontmoeting tussen Delphine en Filip

Koning Albert en koningin Paola zijn "verheugd" over de ontmoeting die koning Filip vorige week had met zijn halfzus Delphine. In een verrassend persbericht noemt Albert die ontmoeting "het begin van betere tijden voor ons allen en in het bijzonder voor Delphine". De boodschap zou zijn persoonlijk initiatief zijn geweest. Van de man die zijn dochter jarenlang ijskoud negeerde, is dat op zijn minst een onverwacht manoeuvre.

12 reacties

  • rudi nijs

    4 jaar geleden
    dat heel die familie wereldvreemd is wisten we al,en dat de scheefpoeper van dienst nu z'n kar draait zal wel wat pikken voor vrouw,maar eigenlijk zijn de mensen niet met u of uw familie bezig en zou dat spel daar al lang zijn opgedoekt als ik het voor het zeggen had,maar wie ben ik.
  • Valentijn Jacobs

    4 jaar geleden
    Zijn charmeoffensief is hiermee opgestart, hij was een beetje van zijn pluimen verloren, en nu dat hij geen weg meer terug kan, start de hele mallemolen om terug populair te worden terug op, Flip heeft het voor mekaar gekregen om de liberale familie in het zadel te brengen, wel heel straf voor een koning die zogezegd niet aan politiek mag doen, maar de waarheid is een heel ander verhaal.
  • mark germanus

    4 jaar geleden
    De mensen zijn echt niet geinterresseerd in wat die familie uitspookt. Het is en blijven een bende profiteurs en parasieten die dank zij het geld van het volk een koninklijk leventje lijden . Nog niet vergeten dat Albert II zijn pensioen van € 900.000 te weinig vond ! Laat me niet lachen .
  • Erwin Werwaarts

    4 jaar geleden
    Albert II van België is verheugd dankzij de ontmoeting van koning Filips van België met prinses Delphine van Saksen-Coburg . Hopelijk kan Albert dan nu ook zelf Delphine verheugen met een ontmoeting . Grootmoedigheid en morele moed zijn waarlijk hoogwaardige karaktertrekken . Adellijk zijn is aanzienlijk , maar nobel zijn nog veel meer . Tussen haakjes , de koningen van België heten niet meer 'van Saksen-Coburg' , maar wel 'van België' , welke naamsverandering een initiatief was van Albert I . 
  • Patrick Mechels

    4 jaar geleden
    Kan je van de ene week op de andere dement worden? Denkelijk heeft hij last van dementie. Hij herinnert zich ineens vroegere gebeurtenissen en niet meer de recentste. Delphine zal hem daar nu goed in steunen zodat beide geheugens optimaal blijven. Eind goed al goed.