Prins Harry en Meghan Markle.
Volledig scherm
Prins Harry en Meghan Markle. © Samir Hussein/WireImage

Keren prins Harry en Meghan Markle terug naar het VK? “Er wacht hen confrontatie met de Queen”

RoyaltyZijn prins Harry (35) en Meghan Markle (38) van plan om Amerika te verlaten? Als we de Britse tabloids mogen geloven, zou er een - al dan niet tijdelijke - terugkeer naar het VK op de agenda staan. Volgens voorname koninklijke bronnen werd hun verblijf in het paleis reeds in gereedheid gebracht om de hertog en hertogin te ontvangen. Al zou hen eerst nog een confrontatie met de Queen te wachten staan, omdat Meghan en Harry ook aan de andere kant van de oceaan “voor problemen blijven zorgen.”

3 reacties

  • oswald billiet

    3 jaar geleden
    Dat zij zouden terugkeren naar het U.K. stond in de sterren geschreven. En dat zal wel bij Harry liggen die uiteindelijk kapot gaat aan heimwee naar "thuis" en de Britse vrienden.  In de V.S. zou Harry nooit kunnen aarden, hij kan daar geen afstand nemen van zijn Engelse ingesteldheid en zijn Britse flair. Vroeg of laat moet dat tussen hem en Meghan daardoor tot spanningen komen. Best keren zij definitief terug. Daar zijn ze zeker nog welkom.
  • Joseph Vande Reyd

    3 jaar geleden
    De realiteit overvalt hen misschien?miljoenen binnen rijven met "werken "valt hen precies wat te zwaar en is het makkelijker poen scheppen met "koninklijke verplichtingen "te vervullen, geef ze maar eens een maandje mee de werf op zodat ze hopelijk gaan beseffen wat de "gewone mens "moet doen om te overleven en daarbovenop zelf zijn gat moet afvegen, zonder lakeien natuurlijk 
  • christianne bruyland

    3 jaar geleden
    Zou het kunnen dat M Marcle opnieuw in verwachting is en dat het kindje best in Engeland wordt geboren? En prins Harry, die moet toch heimwee hebben. Misschien heeft prins William wel gevraagd om hem terug bij te komen staan bij verplichtingen, onmin met grootmoeder koningin Elisabeth en de prins wil misschien ook met haar in het reine komen, allemaal gissingen die er ver naast kunnen zitten, we zullen zien.