Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Niet enkel de ref was niet top: ook Club zélf maakte misstappen op Sclessin

Club BruggeHet simpelste was om naar de ref te wijzen – we zouden dat ook gedaan hebben. Maar als Club een diepgaandere analyse van de 1-1 tegen Standard maakt, zal het op nóg misstappen botsen.

11 reacties

  • boris paesen

    4 jaar geleden
    Of ze nu zelf goed waren of niet, dat doet er niet toe. Feit is dat het twee onterechte strafschoppen waren.
  • Norbert Deploige

    4 jaar geleden
    Die eerste strafschop op Van Heusden?  De VAR moet toch juist hetzelfde gezien hebben als wij bij vertraagde beelden. Hoe Vanheusden zijn voet MET OPZET gaat haken achter het been van de standaard speler. Persoonlijk vind ik zo een daad al even verderfelijk als een slag toe dienen. Hiervoor zou ik onmiddellijk rood geven en minstens drie speeldagen brommen. Laffaards noem ik zo een spelers. 
  • Danny Buyse

    4 jaar geleden
    Club was inderdaad niet goed in de 2de helft. @Claudio lugli, ook raar dat strafschoppen enkel terecht zijn als ze maar tegen Club zijn. Club heeft er al 5 tegen gekregen en de meeste van allemaal en dan hoor je de Club haters niet maar pas op als ze er 1 hebben gekregen. Als ik dat hier soms lees zou Club alle wedstrijden hopen strafschoppen moeten tegen krijgen. Hoe geloofwaardig is men nog.
  • John De roo

    4 jaar geleden
    Kijk gewoon eens naar de fase (foto) . Rits houdt zijn handen voor zijn gezicht , zijn ellebogen zijn minder dan 10 cm van zijn lichaam. Dan is het toch overduidelijk dat hij zich niet onnatuurlijk groter maakte. Dat Club met 1 punt niet moest klagen is juist maar dat doet er helemaal niet toe.
  • claudio lugli

    4 jaar geleden
    Raar dat ze nog nooit hebben staan wenen als ze onterechte strafschoppen kregen. Of terechte strafschoppen niet tegen krijgen. Om maar te zwijgen van overtredingen dat er door vingers worden gezien van hun..maar OWee mocht het eens anders zijn.. zakdoeken te kort