De New Yorkse graffiti-artiest SacSix eert dr. Anthony Fauci met een muurschildering in de wijk East Village.
Volledig scherm
De New Yorkse graffiti-artiest SacSix eert dr. Anthony Fauci met een muurschildering in de wijk East Village. © AFP

Fauci na zoveelste uithaal van Trump: “Nothing personal, strictly business”

Infectioloog Anthony Fauci kreeg maandag andermaal een sneer van Donald Trump. In een praatje met campagnemedewerkers zei de VS-president letterlijk dat de gerespecteerde wetenschapper “een ramp is. Als ik naar hem zou luisteren, dan hadden we nu 500.000 doden.” Ook stelt Trump vast dat “Fauci hier al 500 jaar is”. 

5 reacties

  • Baldr VanHoek

    3 jaar geleden
    De herverkiezing van Trump is een doorn in het oog van diegene die heel de Corona pandemie op touw hebben gezet. Ze rulen de media maar Trump is de enige die hen een hak zet. En de feiten zullen na de Corona diep moeten uitgespit worden. Er wordt veel desinformatie gegeven op de officiële kanalen. Wetenschappers buiten het bureacratisch systeem van benoemde experten, specialisten, ... niet verbonden aan politieke instellingen mag je niet horen of ze worden ontslagen.
  • Argus Vercauteren

    3 jaar geleden
    Trump is de nar van de verscheurde staten (in plaats van de Verenigde Staten). De onzin die hij telkens uitkraamt, is goed voor onze lachspieren. Helaas zijn de Amerikaanse burgers de grootste slachtoffers (ondertussen 231000 doden) van zijn wanbeleid. 
  • lars vandenberge

    3 jaar geleden
    @ Koenraad Breems. Als Trump wint ontslaat hij Fauci zowiezo want hij is populairder dan hem. De enige reden dat hij dit nu niet doet is dat het hem stemmen zou kosten. Eens herverkozen hoeft hij zich (opnieuw) van niks iets aan te trekken. Fauci weet dit en geeft toch geen commentaar. Een groot man.
  • ivan de ridder

    3 jaar geleden
    Alleen al het engelengeduld dat zijn experten moeten hebben om door te zetten ... Trump een 'sterke' man, yeah right. Volhardend in zijn eigen stommiteiten, dat wel.
  • Koen Breems

    3 jaar geleden
    Tuurlijk wil hij op goede voet blijven met Trump Als Trump herverkozen wordt wil hij niet het risico lopen dat zijn afdeling zonder financiën wordt gezet maar als Trump niet herverkozen wordt gaat hij mening over huidig president wel geven Wees daar maar zeker van En gelijk heeft hij