Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Meyfroidt: “Tegen begin november grote problemen in ziekenhuizen” - Ook strengere maatregelen in Brussel: avondklok van 22 uur tot 6 uur en algemene mondmaskerplicht

72 reacties

  • Liliane Coeckx

    3 jaar geleden
    Wat baten maatregels als ze door de bevolking niet worden nageleefd?
  • Danny Buyse

    3 jaar geleden
    @Cris Verwilligen, 2 a 3 % besmettingen? 290.000 besmettingen en waarschijnlijk in werkelijkheid 10 keer zoveel. Dat is 2.9 miljoen op 11.5 miljoen inwoners en dat is 25%. Maar pak nu dat er maar 2 tot 3% besmettingen zijn wat ga je doen met de situatie in de hospitalen? Bent u mans genoeg om daar eens een weekje te gaan werken zodat je de werkelijkheid ziet en het tot bij u kan doordringen.
  • johan ruell

    3 jaar geleden
    Ik kan het echt niet begrijpen: laat toch die sociale contacten vallen, daar ligt het probleem; niet het gaan naar de supermarkt zolang je tegen niemand praat. Je ziet duidelijk waar de klappen vallen, bij mensen die een druk sociaal leven hebben. Ik durf wedden dat ik niet ziek zal worden want ik spreek echt met niemand meer en mijn kinderen blijven thuis binnen weg. Hou dat dan eens een tijdje vol.
  • Ahmed Zoupha

    3 jaar geleden
    Wat men nooit aankaart, dat is dat alle medische diensten al jaren onderbemand zijn door besparingen, besparingen en nog besparingen. En nu komen diegene dat dit beslist hebben het meeste klagen dat er personeel te kort is. Men moest ze allemaal vervolgen wegens een gevaar voor de maatschappij en schuldig verzuim!
  • korneel jansseune

    3 jaar geleden
    Bouchez wil zelfde regels voor gans het land, waar was hij in augustus toen in Vlaanderen strenge maatregelen genomen werden en Brussel en Wallonië niet volgden. Zelfs als hij in quarantaine moest hield hij zich niet aan de regels.