James Cooke regisseert een fictieve reeks over assisen.
Volledig scherm
PREMIUM
James Cooke regisseert een fictieve reeks over assisen. © Florian Van Eenoo Photo News

Meer dan 9.000 mensen kochten ticket voor online theater van James Cooke: “Een opsteker voor ons personeel na zes maanden zonder inkomsten”

ShowbizzDe test is geslaagd. Meer dan 9.000 mensen kochten een ticket voor de onlineversie van James Cooke (35) zijn bekende ‘Assisen’-theaterreeks. Genoeg voor zijn productiehuis om uit de kosten te geraken én opnieuw te investeren in een vervolg - in de kerstperiode start een tweede online assisenverhaal. “Een opsteker na zes maanden zonder inkomsten.”

2 reacties

  • Nicole Seghers

    4 jaar geleden
    Proficiat dit is echt super in tijd van Covid en ik denk ook no Covid. Voor mij is het een beetje een stukje dream come true ...heb altijd willen zetelen in een assisen proces. Ik zie al uit naar het volgende proces. 2 thumbs up voor de hele groep !
  • Syl Hassler

    4 jaar geleden
    Niet iedereen kan werken met het online bekijken van bepaalde zaken. Kan er geen zender vrijgemaakt worden bvb op Telenet waar je met je code (dit wordt dan aanerekend op uw maandelijkse factuur) kan kijken naar bvb een toneelstuk een concert een spreker Ben zeker dat iedereen, al was het uit begrip en medeleven, graag voor betaald.( = gemiddelde prijs uitgerekend per 2 persoon )