Bart De Pauw
Volledig scherm
Bart De Pauw © © VRT

Vrouwen die Bart De Pauw beschuldigen reageren: “Verbaasd dat hij er opnieuw voor kiest om zijn pleidooi via de media te voeren”

ShowbizzDe vrouwen die zich burgerlijke partij stelden in de zaak tegen Bart De Pauw (52) zijn verontrust dat de televisiemaker de aandacht van de media blijft zoeken. Dat zegt Liesbet Stevens van het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen in een mededeling. 

72 reacties

  • Mathias Van Herck

    3 jaar geleden
    Er waren zo gezegd 100 smsjes. Er is een uiterst snel besluit genomen. Afrekeningen werden verhoffen.We gaan het zien in de rechtzaal.  
  • Lieve Vos

    3 jaar geleden
    Wat het meest verontrustende van allemaal is, is het feit dat een beschuldiging voldoende is om iemands carrière om zeep te helpen. Wat met het principe dat je onschuldig bent tot het tegendeel bewezen is? Dat is nergens meer te bekennen.
  • ivan de ridder

    3 jaar geleden
    Bart weet wel wie de vrouwen zijn, al sinds 2018 toen deze zaak eerst voor het gerecht kwam. De reden voor niet-verlenging van zijn contract is duidelijk en werd onderling besproken. Overigens is deze zaak in de media terechtgekomen door ZIJN toedoen via een filmpje waarin hij alle feiten minimaliseert. Vandaar de bijkomende strafmaat van belaging. Hij besefte dat zijn reputatie in Vlaanderen positief was en sprak publiekelijk vóór zijn slachtoffers konden reageren. Het gerecht zal we beslissen.
  • Joseph Van Sneuteren

    3 jaar geleden
    Dit is toch een normale situatie, De Pauw wordt ontslagen, voor welke reden dan ook, ik denk dat het een eerlijke situatie is, Bart kan zich verdedigen en ook de Dames die hij onrecht heeft aangedaan heeft, anoniem kan alles gezegd worden door beide, nu is het voor de rechtbank en onder eed. Beste oplossing. Beide hebben erom gevraagd. Als je recht in je schoenen staat moet je niets vrezen.
  • Ilse Verlinden

    3 jaar geleden
    Bij mijn weten ging het pleidooi van de vrouw van Bart de Pauw over de houding van de VRT, niet over de vrouwen zelf. Bij mijn weten is het de eerste keer sinds de bekentenis van Bart zelf dat we iets van die familie horen. En iemand in de gevangenis steken voor het sturen van berichten, lijkt mij er ook wat over.