Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

Voorzitter Vrancken en ondervoorzitter Damen over revival: “Dit Beerschot wil groots zijn, zonder de waanzin”

BeerschotWie is de Ploeg van ’t Stad? Zondag volgt ouderwetse prestige met Antwerp-Beerschot, 16 jaar na de laatste derby in de reguliere competitie. Met Beerschot nu als revelatie. Co-eigenaar Francis Vrancken en bestuurder Walter Damen over de derby en revival van paars-wit: “Antwerp mag van ons Champions League halen, als wij dat dan ook maar gaan spelen.”

2 reacties

  • Arie Verwimp

    4 jaar geleden
    Beerschot zal altijd de ploeg van het stad zijn en waarom? Simpel...antwerp speelt in deurne en dat is bij mijn weten nog altijd een autonoom district met een eigen bestuur.en beerschot speelt op het kiel dat echt in antwerpen ligt. dus beerschot is de ploeg van het stad en antwerp de ploeg van het district...duidelijk voor iedereen?
  • Guido Ceuleers

    4 jaar geleden
    Dhr Damen vergeet dat wij, Germinal Ekeren hen uit hun 1e faillisement hebben gehaald (waarbij er nog geen sprake was van Vanoppen),ze ons buiten gewerkt hebben, en daarna hetzelfde gedaan hebben met Wilrijk, dat  hen na het faillissement van Germinal Beerschot hadden overgenomen. En die grootheids waanzin geraken de mauve-witten nooit meer kwijt.