Hilde Van Mieghem
Volledig scherm
PREMIUM
Hilde Van Mieghem © Bob Van Mol

Hilde Van Mieghem na het interview met echtgenote Bart De Pauw: “Als zij haar eigen blinde vlek nog groter wil maken, moet ze dat vooral doen”

ShowbizzIn de drie jaar sinds Bart De Pauw (52) van het toneel verdween, hulde zijn vrouw Inès De Vos (50) zich in stilzwijgen. Tot ze een interview gaf. Daarin neemt ze vooral twee mensen op de korrel: de voormalige VRT-baas Paul Lembrechts (63) en Hilde Van Mieghem (62). “Wat wil je dat ik zeg op zoveel domheid”, bijt de actrice nu van zich af. “Ik vind het zeer erg dat ze haar kinderen hierbij sleurt. Dat is gewoon níet oké.”

64 reacties

  • Fanny Konings

    3 jaar geleden
    De echtgenote beschermd enkel haar kinderen
  • Chris Ysebaert

    3 jaar geleden
    De slinger slaat aan beide kanten door.
  • Marika Pigadi

    3 jaar geleden
    Wie zonder schulden is werpe de eerste steen. Opgelet met beschuldigingen dus.
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Het gerecht zal moeten uitmaken wie schuldig is en niet de mensen of de media laat dat duidelijk zijn.
  • Lieve Vos

    3 jaar geleden
    Je bent geen getuige, wat sta je daar dan te roepen? Je hebt je simpelweg niet te moeien met die zaak. En dat hij is doorverwezen naar de rechtbank, wil niet zeggen ‘dat er iets aan de hand is’, dit wil enkel zeggen dat er reden tot discutie is. Hij is tot nader order onschuldig tot het tegendeel bewezen is.
  1. Zo vind je een betrouwbare plaatser voor zonnepanelen: “Aannemers ouder dan tien jaar zijn zeldzaam”
    Livios

    Zo vind je een betrouwba­re plaatser voor zonnepane­len: “Aannemers ouder dan tien jaar zijn zeldzaam”

    Zonnepanelen maken je deels onafhankelijk van de volatiele energieprijzen, zijn goed voor het milieu én je verdient ze op termijn terug. Heb je er nog geen op je dak liggen, maar wil je wel graag op de groene kar springen? Of wil je je bestaande exemplaren vervangen? Bouwsite Livios vroeg aan zonnepanelenexpert David Houthoofd van Energy Protect waarop je moet letten bij het vergelijken van offertes.
  2. “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’
    Play
    Showbits
    1

    “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’

    “Ik denk dat ik Groenland niet zou aangekund hebben.” Nathalie Meskens (42) is net terug van één van de grootste avonturen van haar leven. Samen met zeven andere BV’s trok ze door de woestijn voor ‘De expeditie: Namibië’. “Het zand zit letterlijk nog in mijn oren”, verklapt ze aan Jarne tijdens de persvoorstelling van ‘Mamma Mia’, de ABBA-musical die volgend jaar terugkeert. Het is de eerste keer dat ze een tipje van de sluier licht over het programma. “Ik ben mezelf wel een paar keer tegengekomen in Namibië”, geeft de actrice toe. Bekijk het hele interview in een nieuwe Showbits.