?
Volledig scherm
PREMIUM
© ?

"Alles gedaan om het te voorkomen, en dan tóch": coronavirus treft risicopatiënt Willy Sommers (68), en ook Tanja Dexters test positief

ShowbizzMet zijn 68 lentes en hartproblemen behoort hij tot de risicogroep, en dus deed Willy Sommers álles om corona te voorkomen. Toch testte hij gisteren positief. "Ik ben zó geschrokken", reageert hij. "Gelukkig had ik enkel wat spierpijn, hopelijk blijft dat zo." De zanger zit nu met zijn gezin twee weken thuis in quarantaine. Ook Tanja Dexters (43) testte positief op corona. Ze wordt morgen op de rechtbank verwacht, maar zal - na eerder uitstel van de zaak - ook nu niet opdagen. “Maar het is dus niet zo dat ik er vanonder wil muizen." 

10 reacties

  • De Gianni

    3 jaar geleden
    De meeste Vlamingen zijn echte muggezifters geworden en iedereen geeft wel een mening over het virus .Leren mee leven zal nog het enige zijn wat ons rest.En Willy ,laat de zon in je hart,.
  • Walter Lippens

    3 jaar geleden
    We gaal het simpelweg allemaal (!) krijgen.  Het is niet meer de vraag 'of' maar wel 'wanneer'. 
  • Saskia Hens

    3 jaar geleden
    Veel mensen binnen samen, wat ook de afstand = vaak prijs... vooral als die mensen roepen of zingen. Ventilatie is de ontbrekende gouden regel. Ventileer maar eens bij een concert.(?)
  • guido van der smissen

    3 jaar geleden
    Wat een onzin, hij heeft 5%meer risico als elke normale mens, de echte risicopatiënten zijn de mensen met transplantatie van wie het immuunsysteem plat ligt, niet van mensen met een stand, vindt dit heel erg naar aandacht hunkeren
  • albert reusen

    3 jaar geleden
    willy sommers heeft duidelijk de boodschap nog niet begrepen: als je symptomen hebt van griep blijf je thuis en ga je niet voor revalidatie naar het ziekenhuis!