Senna Miangue.
Volledig scherm
Senna Miangue. © Photo News

Eupen wil match tegen Genk laten uitstellen na vijf positieve tests in spelerskern, maar vangt bot bij Pro League

Belgisch voetbalZoals vanmorgen al gemeld mist AS Eupen wegens corona vijf spelers voor de uitmatch van morgenavond op Racing Genk: Jens Cools, Senna Miangue, Menno Koch, Andreas Beck en Emmanuel Sowah. De club richtte zich tot de Pro League om de match te laten uitstellen, maar ving bot. 

3 reacties

  • eddy buttiens

    3 jaar geleden
    Is dit nog geen duidelijke boodschap.? Leg gewoonweg alle competities stil. Wees een gezonde sporter en geen dwaze egoïst. Lege stadions maar tv-verslagen zetten aan tot ruime vriendenkring in de woningen-verdoken zaaltjes. Stop dat superverspreiden voor het grote geld ten koste van de gezonde samenleving
  • Jeroen Custers

    3 jaar geleden
    Onverantwoord. Ze bewijzen zelf waarom ze beter alles zouden stil leggen. In Moeskroen waren er een paar besmettingen, dus ging de match tegen Eupen door, resultaat, nu ook besmettingen in Eupen. En wat doen ze dan, in elk geval niet hun verstand gebruiken, maar ze gaan nu in Genk spelen, resultaat, waarschijnlijk volgende week besmettingen in Genk. Ik snap echt niet dat voetbal nog niet verboden is, het is een bewezen besmettingsbron met een enorm hoge besmettingsgraad.
  • Gino Dehullu

    3 jaar geleden
    Zouden we niet beter dat voetbal ook stopzetten