Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Omstreden Lieven Annemans trekt zich terug uit belangrijk corona-adviesorgaan Celeval

Gezondheidseconoom Lieven Annemans trekt zich terug uit Celeval, het belangrijk adviesorgaan dat de overheid bijstaat in de aanpak van het coronacrisis. Dat bevestigen Annemans en verschillende andere Celeval-leden tegenover Het Nieuwsblad.

13 reacties

  • Christian Deckers

    3 jaar geleden
    Dat is wetenschap in Belgie anno 2020: als je niet "mee overeenkomt" hoor je er niet bij en pesten ze je wel weg. Wetenschap zou moeten gaan over uitkomsten na onderzoek, niet over wat wenselijk is. Annemans is de enige die geen enkele leugen heeft verteld, zonder rond de pot te draaien. Alle andere experten durven geen enkel engagement aan te gaan, mogen lallen zoveel ze willen, bochten van 180° maken, maar ze waren op voorhand al klaargestoomd door VRT, dus ze zijn heiligverklaard.
  • christiane vandecasteele

    3 jaar geleden
    Oef ! eindelijk is Annemans weg , hopelijk zien of horen we dat individu nergens meer . Idd Eddy Totté , blijkbaar zitten er nog zulke gevallen in Celeval . Sluit ze uit ! Wie kreeg in godsnaam in z'n hoofd om zulke mensen als een Annemans bij Celeval te nemen . Hij was al vooraf gekend voor z'n opinies . En dat durft zicht  ' professor' noemen !!??   
  • Roos Thuinmans

    3 jaar geleden
    Ook M de Block en nog 8 ministers van volksgezondheid zouden nu hun verantwoordelijkheid moeten nemen.
  • Jan peeters

    3 jaar geleden
    Ik zie hem nog zijn arrogant pleidooi houden, de besmettingen ontploften en hij minimaliseerde alles, net Zoals Weyts drie dagen geleden nog zei dat we niet zo vlug drastische maatregelen moesten nemen en Jambon het huis niet vooraf ging blussen, gelukkig hebben we nu een federale regering, de Vlaamse heeft ons goed in de steek gelaten. Hier in Antwerpen horen we sinds de onderhandelingen over de postjes niks meer van De Wever, waar is onze burgemeester????????,In verlof????
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Contact tracering en zo de opflakkerende brandjes blussen werkt alleen als het virus al ver terug gedrongen is. Niet meer als het hele bos al in brand staat, Sylvia van Gastel. En gokken op groepsimmuniteit zoals Annemans wou is bijzonder onwetenschappelijk als alle studies in de richting van onhaalbaarheid wijzen en bijzonder onethisch als men daarbij duizenden levens wil opofferen om de economie ten dienste te zijn.