Suikerspin
Volledig scherm
Suikerspin © VTM

Het masker valt af voor Suikerspin: alle optredens - én hints - van halve finale ‘The Masked Singer’

TVEen nieuwe vrijdag, een nieuwe ‘The Masked Singer’. Ook tijdens de halve finale zetten Jens Dendoncker (30), Julie Van den Steen (28) en Karen Damen (45) hun speurtocht naar de bekende gezichten achter de maskers onverminderd verder. Ze kregen deze keer de hulp van gastspeurder Lize Feryn (27), al moest er ook weer afscheid worden genomen van een deelnemer. Uiteindelijk werd Suikerspin ontmaskerd. Maar wie wás Suikerspin nu eigenlijk?

4 reacties

  • Bruno Vermeire

    3 jaar geleden
    Dank zij corona mogen we nu naar belachelijke programma's kijken
  • Peter Berg

    3 jaar geleden
    Karen wil blijkbaar haar vriend James Cook in de finale aangezien ze steeds zegt dat ze geen idee heeft wie "Wolf" is. Ik moest hier maar even aanklikken om duidelijk te horen, voor de rest kijk ik er niet naar. Zoals alles bij VTM, opgezet spel.
  • Kurt Neyens

    3 jaar geleden
    Weeral een rolmodel van hoe het niet moet. Keizersnede en hop het podium op. Aan alle andere vrouwen op aarde, het is wel Ok om uw medisch verantwoorde rust te nemen na een ingrijpende gebeurtenis zoals een bevalling.
  • Dirk Willems

    3 jaar geleden
    Het begint er iets te dik op te liggen dat Karen Damen telkens de juiste persoon weet te raden. Dit geeft het gevoel dat het een doorstoken kaart is en het een vervalst spel is. Mijn interesse is hierdoor fel verminderd. Met alle respect voor de masket singers zelf. Die vindt ik wel super voor wat ze brengen. Ik erger mij alleen aan de eerlijkheid van de jury.