AP
Volledig scherm
© AP

Interlands in gevaar voor Lukaku?

6 reacties

  • David Boon

    3 jaar geleden
    Een van de beste goalgetters van de onze nationale ploeg. Ik zie hem graag spelen en maak mij ongerust als hij er niet bij is want dat heeft een effect op het resultaat. En ja, een voetballer heeft ook recht op een mening zoals iedereen.
  • frank voorspoels

    3 jaar geleden
    Bart Meutermans @ ik ben ook totaal geen fan maar black lives gaat er echt over dat is ook racisme toe naar de blanken of bekijk jij dat zo niet ???
  • BART MEUTERMANS

    3 jaar geleden
    @Kevin van Goethem ... WTF? En wat doet hij juist? Ik vermoed dat je haat bedoelt ipv haar? Echt man ... Ge weet toch welke prestigieuze prijs hij onlangs in Italië kreeg? Haar hoort daar alvast niet bij. Man toch, klein kind, gewoon omdat je geen fan bent.
  • Wim Soete

    3 jaar geleden
    Kevin van Goethem ge snapt het blijkbaar NIET!Romelu staat voor gelijkheid en rechtvaardigheid.Meer vraagt hij niet‍♂️Laat ons samen genieten van het voetbal in deze moeilijke tijd en elkaar steunen.Good luck
  • Kevin van Goethem

    3 jaar geleden
    Het zou mooi zijn dat hij er niet bij is. Dan kan hij het teken van black power niet verder verspreiden. Iemand moet hem op de vingers tikken of hem uit onze nationale ploeg zetten. Verspreiden van haar zou niet mogen bij de nationale ploeg.