Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Na selectie De Ketelaere voor Rode Duivels hekelt Philippe Clement vele interlands: “Dit is onbegrijpelijk”

Club BruggeVoor het eerst sinds 2007 levert Club Brugge straks nog eens vier Rode Duivels. Al loopt Philippe Clement niet over van geluk na de selectie van nieuwkomer Charles De Ketelaere: “In deze tijden zie je ze liever niet opgeroepen worden.”

50 reacties

  • Danny Gijs

    3 jaar geleden
    Ik dacht dat dit het beroep is van deze spelers en trainers. Indien je het niet aankan ben je er niet voor gemaakt. Zoek dan ander werk. Je zal meer bijdragen aan de maatschappij op het vlak van belastingen wat iedereen zal toejuichen.
  • Herman Valaert

    3 jaar geleden
    Trek dan zelf je voetbalschoenen nog eens aan hé Philippe ?  Wie moet de trainer dan nog oproepen? ' t is ook nooit goed bij u hé man ...doe eens normaal zeg. en wees fier  dat iemand uit je ploeg meespeelt met de Belgische ploeg ? Toch ?   Heb jij wel ooit de kans gekregen in je carrière mee te spelen  met de Belgische  ploeg ?  Zo ja dan ben ik dat vergeten, zo neen - dan heb je iets gemist in je voetbalcarrière .
  • Sjonny Martero

    3 jaar geleden
    Dan wordt je opgeroepen. Tegelijkertijd een baas die daar niet tevreden mee is. Als jonge gast niet gemakkelijk. Clément zou hem beter mentaal steunen. Vele trainers zijn ook geen pedagogen. Vele talenten lopen ook verloren bij de jeugd daardoor. Vele jeugdtrainers die in het onderwijs staan zijn ook de beste begeleiders voor jonge talenten. En voetballers tussen 17 en 23 jaar? Hebben die begeleiding nodig.
  • luc colart

    3 jaar geleden
    Clement is al een excuus aan het fabriceren voor zijn volgende wedstrijd die hij gaat verliezen Ik werk ook 5 dagen per week en heb geen reserve voor als het even minder gaat
  • Ivan Beelaert

    3 jaar geleden
    Clement heeft 100% gelijk.