Eden Hazard.
Volledig scherm
Eden Hazard. © REUTERS

Met corona besmette Eden Hazard moet 10 dagen in quarantaine en mist interlands, “wantrouwen” bij Belgische bond

La LigaEden Hazard (29) heeft positief getest op corona. Hij is meteen in quarantaine geplaatst en alle personen in zijn omgeving zijn inmiddels ook getest op het virus. Hazard moet zo de komende interlands met de Rode Duivels laten schieten. “Voor Eden is dit een tegenslag, maar hij gaat er goed mee om”, aldus Zinédine Zidane.

80 reacties

  • Walter Bontinck

    3 jaar geleden
    Al die spelers die nutteloos over en weer komen voor een oefenmatch! Wie bedenkt zo iets! En die Nations Cup daar weiger ik gewoon om naar te kijken. Puur tijdverlies, afschaffen die onzin.
  • Jacques Deceuninck

    3 jaar geleden
    En of Real gelijk heeft. Afschaffen die nations league die dan ook werkelijk niemand interesseert.
  • eduard janssens

    3 jaar geleden
    Als Real dit spelletje speelt , : speelt hij  het mee:  dat Martinez hem maar laat links liggen in de toekomst !!
  • marc matthys

    3 jaar geleden
    niettegenstaande ik een voetbalfan ben, versta ik nog altijd niet waarom dit circus nog mag doorgaan. Van een niet essentieel bedrijf gesproken. Bovendien versta ik niet dat de clubs hun spelers niet opleggen om elkaar na het maken van een doelpunt niet in de armen te vallen. Een slecht voorbeeld en niet echt een teken dat ze er iets willen aan doen.
  • frankie bressinck

    3 jaar geleden
    Real heeft gelijk, een speler die 9 maanden niet heeft gevoetbald moet je niet oproepen met het risico op blessures. Martinez heeft spelers genoeg om die 3 onbeduidende interlands te spelen! En daarbij dat Belgie eerst eens begint met die corona cijfers in te dijken want wij staan weer bekend als het meest besmette land ter wereld!