Het oude huis van James Bon acteur Sean Connery ©  Knight-Frank

Luxueuze villa van pas overleden Sean Connery aan Franse Rivièra staat te koop, maar je moet er wel wat voor neertellen

Bron: CNN

Als je droomt van een luxueuze villa in het Zuiden van Frankrijk met zicht op de stad Nice en de Middellandse Zee, dan heb je misschien geluk. Want de voormalige residentie van de pas overleden acteur Sean Connery staat te koop. Alleen is de kans groot dat je heel diep in de buidel zal moeten tasten.

Het prijskaartje bedraagt maar liefst 30 miljoen euro. Maar voor dat geld krijg je wel een prachtige villa aan de Franse Rivière helemaal ingericht in Belle Epoque-stijl. Het huis is genesteld op een heuvel in de Cap de Nice en heeft een spectaculair zicht op de kust en de bekendste boulevard van Nice: La Promenade des Anglais.

(Lees verder onder de foto)

 ©  Knight-Frank

Het huis - dat ooit eigendom was van de allereerst James Bond-acteur- bevindt zich op een grond van zo’n één hectare groot, telt vijf verdiepingen en evenveel kamers. Er is een wijnkelder, fitnessruimte, twee gastenvilla’s en een aparte accommodatie voor het personeel.

En om het plaatje compleet te maken: het huis werd trouwens gebruikt voor verschillende scènes in de film ‘Never Say Never Again’.

Voor wie interesse heeft, op deze website staat het huis te koop: https://www.toptenrealestatedeals.com/

Het huis is ingericht in Belle Epoque-stijl ©  Knight-Frank

 ©  Knight-Frank

Het prachtige zicht op de Middellandse Zee ©  Knight-Frank

(lto)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer