Vorige maand liep premier Alexander De Croo (Open Vld) N-VA-voorzitter Bart De Wever tegen het lijf in een Antwerps ziekenhuis. Met een 'klinische' ellebooggroet tot gevolg.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorige maand liep premier Alexander De Croo (Open Vld) N-VA-voorzitter Bart De Wever tegen het lijf in een Antwerps ziekenhuis. Met een 'klinische' ellebooggroet tot gevolg. © Photo News

Spanning tussen N-VA en Open Vld dreigt Vlaamse regering te verlammen

De federale spanning tussen N-VA en Open Vld dreigt de geplaagde Vlaamse regering helemaal te verlammen. Kan je een historische gezondheidscrisis en een nakende brexit de baas als twee van de drie coalitiepartijen elkaar met de nek aankijken?

31 reacties

  • Danielle De neef

    3 jaar geleden
    Sinardet heeft ook een agenda. Hij moet niet zeggen wat de NVA moet doen, alleen een eerlijke benadering van de feiten. Dat is al moeilijk genoeg.
  • H. Anckaert

    3 jaar geleden
    De belastingen waren er al voor dat NVA kon meeregeren! De staatsambtenaren hadden al serieuze voordelen betreffende loon en pensioenen! Wie heeft de gebouwen die eigendom waren van de Belgische staat verkocht om zijn begroting in orde te krijgen, daarna terug huren en dus meer geld uitgeven! Waar we nu trouwens nog altijd onder gebukt gaan!! NVA heeft België meer geïnformeerd, maar niet meer belastingen ingetekend! Groen,Rood en Blauw zijn hier sterk in,zie je nu al in hun voorstellen!!Niet!
  • Norbert Bauwens

    3 jaar geleden
    De verliezers van vorige verkiezingen beginnen serieus naast hun schoenen te lopen. Waar halen ze de pretentie terwijl hun Premier "de dweil van de regering" is en over de hele lijn de kiezer belogen en bedrogen heeft...Spijtig dat bij de volgende verkiezingen niets gaat veranderen want de Vlaming gaat stemmen zoals hij altijd al gedaan heeft. Een voorbeeld van verdeeldheid waar van geprofiteerd wordt door de anderen..
  • daniel budenaerts

    3 jaar geleden
    De Vlaming moet geen kerstcadeautje verwachten van de NVA ; zij zijn alleen goed voor nieuwe belastingen , nieuwe besparingen en langer werken ook voor zware beroepen.De Wever is een voorzitter met twee gezichten : mooi praten maar nadien een slag in de rug van de hard werkende Vlaming
  • Andre callens

    3 jaar geleden
    Nog even afwachten tot een eerste peiling komt , nog enkele voorstellen van Groen en we gaan terug  kiezen en doet OVLD niet meer mee.