Acid - in het dagelijkse leven gewoon Nathan Vandergunst - is één van de bekendste YouTubers van ons land.
Volledig scherm
Acid - in het dagelijkse leven gewoon Nathan Vandergunst - is één van de bekendste YouTubers van ons land. © Youtube

YouTuber Acid breekt binnen in online les van professor UGent: “Hij heeft z'n 4 seconds of fame gehad”

ShowbizzDat YouTuber Acid - het online alias van West-Vlaming Nathan Vandergunst (21) - niet verlegen zit om een stunt weten we intussen. Dinsdag liet hij opnieuw van zich horen en brak hij binnen in een online les van UGent-professor Ignaas Devisch (50). Hij riep studenten ook op om wachtwoorden van Zoom-meetings aan hem door te geven. 

22 reacties

  • Alex Terieure

    3 jaar geleden
    Bewijs dat hieronder nog veel mensen niets snappen van cybersecurity. Moeten we ineens onozel doen omdat we in een coronacrisis zitten? Er zijn echt wel andere manieren om zich te vermaken.
  • Hans Dirksen

    3 jaar geleden
    Het leven (van sociale media) zou veel mooier zijn indien er wat meer van zo’n gasten op zouden zitten i.p.v. verziekte mensen die alleen maar zagen en klagen op wat de jeugd nu doet. Iedereen is maar aan het afgeven op iedereen i.p.v. eens het mooie van alles te bekijken. Heel “volwassen” om te reageren over hoe “onvolwassen” een persoon wel niet is.
  • Geert Verschueren

    3 jaar geleden
    Als je al moet bedelen om in die video meeting te geraken toont wat voor (aandachts) loser hij is. Hij kan nog niet eens zijn engelse naam juist uitspreken.
  • Miet Leliaert

    3 jaar geleden
    ach ach ... zo erg is dat toch niet ? In deze moeilijke tijden is het goed dat er nog eens een mopje of grapje komt. En ocharme, voor die ène zin... Daar zullen de studenten echt geen nadeel van ondervinden hoor !
  • Willy De Gieter

    3 jaar geleden
    Gewoon iedereen een individueel wachtwoord geven en dan kijken wie het heeft doorgegeven aan de hand van log in gegevens. Zal niet lang duren.