President Donald Trump in het Oval Office vorige week.
Volledig scherm
PREMIUM
President Donald Trump in het Oval Office vorige week. © AP

Trump heeft zich ingegraven in Witte Huis: zo brengt hij zijn dagen door

De Amerikaanse president Donald Trump houdt zich nu al twee weken schuil in het Witte Huis. Sinds de dag van de verkiezingen op 3 november maakte hij nog maar drie publieke optredens en gisteren was zijn officiële agenda voor de tiende dag helemaal leeg. Waar vult Trump zijn dagen dan wel mee?

29 reacties

  • Marc Plucieniczak

    3 jaar geleden
    Spijtig voor Europa en België, Amerika stapt terug in het klimaatakkoord en wij Belgen gaan gascentrales bouwen, erg, erger, ergst Zijn onze politici nu zo dom (vooral de groenen) of is dat om de Belgen te pesten tot hun dood ? Hier kan geen groene een antwoord op geven
  • Maurice Verheyen

    3 jaar geleden
    Wel leuk om een clown als president te hebben. Er viel wel te lachen! Behalve als je voor hem werkt en niet naar zijn pijpen danst natuurlijk
  • Roger Smeyers

    3 jaar geleden
    Voor een kerel die de op de kosten van de maatschappij kan leven is het sprookje bijna uit. Spjtig dat hij jaarlijks nog een "vergoeding" krijgt tot het eind van z'n dagen.
  • Rudi Maes

    3 jaar geleden
    Johannes Smikkelson , ik zal u moeten teleurstellen : michican blijft blauw , de republikeinen hebben hun klacht ingetrokken .
  • Fabrice Braccio

    3 jaar geleden
    Johannes, ik denk dat Michigan het de uitslag als blauw heeft gecertifieerd??