Bassie en Adriaan
Volledig scherm
Bassie en Adriaan © ANP Kippa

Uitspraak in rechtszaak van ‘De Baron' tegen Bassie en Adriaan valt op 25 november

ShowbizzHet langlopende conflict tussen broers Bas (85) en Aad van Toor (78) (beter bekend als Bassie en Adriaan) en hun voormalige tegenspelers komt eindelijk tot een einde. Woensdag 25 november doet de rechtbank van Rotterdam een schriftelijke uitspraak. Dat bevestigt een woordvoerder van de rechtbank.

0 reacties

  1. “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’
    Play
    Showbits
    1

    “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’

    “Ik denk dat ik Groenland niet zou aangekund hebben.” Nathalie Meskens (42) is net terug van één van de grootste avonturen van haar leven. Samen met zeven andere BV’s trok ze door de woestijn voor ‘De expeditie: Namibië’. “Het zand zit letterlijk nog in mijn oren”, verklapt ze aan Jarne tijdens de persvoorstelling van ‘Mamma Mia’, de ABBA-musical die volgend jaar terugkeert. Het is de eerste keer dat ze een tipje van de sluier licht over het programma. “Ik ben mezelf wel een paar keer tegengekomen in Namibië”, geeft de actrice toe. Bekijk het hele interview in een nieuwe Showbits.
  2. “Ik wist dat Blanka en ik geen doorsnee koppel zouden zijn”: Ruben Van Gucht kijkt uit naar gezinsreünie na populaire podcast
    PREMIUM
    tv

    “Ik wist dat Blanka en ik geen doorsnee koppel zouden zijn”: Ruben Van Gucht kijkt uit naar gezinsreü­nie na populaire podcast

    Nu de voorjaarsklassiekers voorbij zijn, mag de riem er ook even af bij sportjournalist Ruben Van Gucht (37). De presentator vertrekt eerstdaags op vakantie naar Kroatië, waar zijn echtgenote Blanka Vlasic (40) en hun zoontje Mondo permanent wonen. Maar eerst is er nog de laatste aflevering van zijn razend populaire podcast ‘Wielerclub Wattage’, die vanavond uitzonderlijk op Canvas wordt uitgezonden.