Antwerpse politie betrapt 12-jarige met massa voetzoekers

In de Alfons De Cockstraat in de Antwerpse wijk Kiel heeft de politie dinsdag opnieuw een tiener betrapt met een grote hoeveelheid knalvuurwerk op zak. Een 12-jarige jongen had een doos bij zich met daarin maar liefst 450 voetzoekers. De politie stelde een proces-verbaal op en zette de jongen thuis af.

Bron: BELGA

De betrapping gebeurde tijdens een actie tegen overlast zoals sluikstort, geluidsoverlast en bommetjes. Tijdens dezelfde actie controleerde het team van politie, de stedelijke dienst buurttoezicht, de buurtregisseur en de stadsmarinier een wagen waarvan de bestuurder verschillende verkeersinbreuken beging. De 19-jarige bestuurder en zijn 17-jarige passagier werden vanwege dat “opvallende gedrag” gecontroleerd en bleken acht dosissen cocaïne bij te hebben. Het duo werd gearresteerd en voorgeleid bij respectievelijk de onderzoeksrechter en jeugdrechter. De wagen waarmee ze onderweg waren, werd in beslag genomen.

Zondag trof de politie in diezelfde Alfons De Cockstraat trouwens ook al een 15-jarige aan die 41 stuks knalvuurwerk op zak had.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen