Diego Armando Maradona werd door naasten naar zijn graf gedragen.
Volledig scherm
Diego Armando Maradona werd door naasten naar zijn graf gedragen. © AFP

Een laatste adiós: Diego Armando Maradona begraven naast zijn ouders in ‘Tuin van de Vrede’, die nog een hele week bewaakt wordt

Diego MaradonaDiego Armando Maradona, die op 60-jarige leeftijd overleed aan een hartstilstand, is gisteren begraven. Hij rust voor eeuwig aan de zijde van zijn ouders in de ‘Tuin van de Vrede’, op het kerkhof van Bella Vista. Maradona kreeg een staatsbegrafenis, gekenmerkt door gebroken fans, chaos in Buenos Aires en een emotioneel finaal afscheid.

21 reacties

  • Emiel

    3 jaar geleden
    Misschien een goed voetballer, maar als mens zeker geen voorbeeld voor de jeugd en anderen !Overdreven reacties en bewondering !
  • Samir Zekhnini

    3 jaar geleden
    Breken is gemakkelijk. Haat is in de mode. Net alsof iedereen Diego Maradona gekend heeft... Oordeel jezelf, je komt een stuk verder...
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    Hij had een lichaam om zeker 80 te worden, laat dit een voorbeeld zijn voor de jeugd, blijf van dat spul af.
  • Noella Vancompernolle

    3 jaar geleden
    Hoe kleiner de wereld werd hoe meer hysterie bij het overlijden van publieke figuren. Senna, Diana, Boudewijn, Jackson, Lennon, Pantani, eindeloos rijtje.
  • Spike Björk

    3 jaar geleden
    Hij was al jaren aan drank en drugs, was ook betrokken geweest bij de maffia, je hoorde er niets goed meer over. Hij sterft en is nu precies een heilige, jongens... in wat voor een wereld leven wij, hij zit vol dommeriken.