Photo News
Volledig scherm
© Photo News

PVDA misnoegd om extra budget voor kabinetten: “De hele bevolking ziet zwaar af, maar Vivaldi-ploeg verdubbelt vrolijk haar eigen budget”

De PVDA is niet te spreken over de plannen van de regering-De Croo om de middelen voor de kabinetten van staatssecretarissen en ministers tot eind dit jaar fors op te schroeven. Een wetsontwerp dat de voorlopige twaalfden van november en december in die zin moet aanpassen ligt deze namiddag voor in de Commissie Financiën van de Kamer.

29 reacties

  • Kurt Decloedt

    3 jaar geleden
    Pvda mekkert constant over dergelijke dingen, misschien kunnen ze eens constructief zijn ipv populistische items aan te halen. Ik heb ze niets horen zeggen over premie aan zorgkundigen ...begint zich te gedragen als VB maar dan aan het andere eind van politieke spectrum
  • jan nagels

    3 jaar geleden
    groen en blauw samen kost een massa geldniets geleerd uit de eerste groen blauwe regering ?Daar betalen we nu nog voor.Het kiesgedrag zal hierdoor alleen maar extremer worden
  • Paul Philippaerts

    3 jaar geleden
    Alle overbodige diensten als de senaat zijn twintig jaar geleden al afgeschaft. De provincies bestaan al 10 jaar niet meer. De kabinetten en het aantal ministers is 30 geleden al sterk verlaagd. Voila alles dus in orde. Alle partijen zijn gelukkig akkoord, maar geen enkele die aan zoiets gaat beginnen. Wie gelooft er nu echt dat die heren de poten onder hun eigen stoel gaan afzagen. Grapjassen.
  • Johnny Michiels

    3 jaar geleden
    Laat deze regering vallen, nb alle regeringen elke mannier is goed om dit uitschot te laten verdwijnen, burgerlijk ongehoorzaamheid zoals VB jaren geleden al inriep betaal geen belastingen, leg Brussel plat voor velen is dit toch buitenland!! 
  • Dirk Verschueren

    3 jaar geleden
    Och is nog maar een begin. Eerst even de eigen postjes rustig financieren, daarvoor hebben ze tenslotte dit monsterverdrag gesloten, om dan rustig de bevolking leeg te melken, ook nog even onderweg het licht uit doen en als het niet goed is de schuld bij de Vlaamse NVA leggen.