Diego Maradona en zijn dokter, Leopoldo Luque, enkele dagen voor zijn dood.
Volledig scherm
Diego Maradona en zijn dokter, Leopoldo Luque, enkele dagen voor zijn dood. © AFP

Argentijns gerecht opent onderzoek naar nalatigheid bij dood Maradona, intussen lekt audiotape uit: “Een ambulance, het is dringend”

Diego MaradonaHet Argentijnse gerecht heeft vrijdag een onderzoek geopend om te bepalen of er sprake is van nalatigheid bij het overlijden van Diego Maradona. Het parket wil nagaan of de voormalige topvoetballer de nodige zorgen kreeg. Ondertussen circuleren ook tapes waarop te horen is hoe Leopoldo Luque, de arts van Maradona, de hulpdiensten verwittigt. Hieronder het relaas.

4 reacties

  • Bolleke VDA

    3 jaar geleden
    Ik vindt het allemaal zwaar overdreven Als er iemand schuld aan zijn dood ie het hij zelf Hij heeft er zelf als aangedaan om zeker niet oud te worden Hij was een prachtig voetballer maar als gewone mens had hij weinig verstand Hij geeft meerdere malen met 1been in het graf gestaan maar hij bleef maar verder doen met drugs en drank Veel sterkte aan zijn familie
  • jos segers

    3 jaar geleden
    Maradona was een topvoetballer maar ze doen precies dat hij god was en iedereen heeft gered in de wereld. In mijn ogen toch wel overdreven als ik die beelden zie van fans op tv. RIP en sterkte aan familie en vrienden.
  • Peper Munt

    3 jaar geleden
    Zouden ze voor een gewone sterveling ook zoveel moeite doen? De vraag stellen is ze beantwoorden.
  • Francois De Rop

    3 jaar geleden
    Wat een lef. Het is niet omdat je beroemd bent dat je anders moet behandeld worden dan een gewone sterveling.