Vrijwilligers zetten in Fort Washington, Maryland Thanksgiving-voedselpakketten klaar die mensen die het niet breed hebben kunnen ophalen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilligers zetten in Fort Washington, Maryland Thanksgiving-voedselpakketten klaar die mensen die het niet breed hebben kunnen ophalen. © AFP

Greet De Keyser in de VS: “Biden zal economie erven die steeds minder Amerikanen het hoofd boven water zal kunnen doen houden”

"Zorg dat je wat foto's neemt van al die radeloze mensen die in de rij wachten op een pakket eten." Ik roep het Bart nog even na vooraleer hij in de auto stapt op weg naar Washington DC's oudste liefdadigheidsorganisatie, Central Union Mission. Zijn auto is volgeladen met kalkoenen en toebehoren voor een traditioneel Thanksgiving-maal. 700 gezinnen zullen in de volgende dagen zo eten op tafel kunnen toveren. Er staat al een lange rij op de eerste dag. 

10 reacties

  • Jacky Vanderplas

    3 jaar geleden
    Dus biden zal heel wat minder geld kunnen verdonkeremanen voor al de rechtzaken en drugs vzijn zoon te betalen en in de vergeetput te doen verdwijnen al de fraude complotten te bekostigen. En voor de media die maar verder liegt en haat blaast he greet de keyser ? Waar je al je geld mee kunt verdienden. Geen zelfrespect , respect wat is dat?
  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    De relance van de economie is in gang gezet onder Obama. Trump plukte de vruchten. Hij heeft financiele cadeautjes uitgedeeld aan de allerrijksten en een vergiftigde belastinghervorming doorgevoerd voor de middenklasse. Serieuze verlaging die jaar na jaar toch weer meer wordt om uiteindelijk te eindigen op een hoger tarief dan ooit tevoren. Deze ravage zal zichtbaar worden binnen 5 jaar en Biden gaat er de schuld van krijgen. Er waren nooit zoveel armen in de US, the american dream is vervlogen.
  • Bart Wierinckx

    3 jaar geleden
    Dat was ook al zo onder de vorige presidenten!! Die hebben daar ook niks aan gedaan. Behalve Trump, die heeft de Amerikaanse economie een beetje een boost gegeven!
  • Roger Deprez

    3 jaar geleden
    Dat Trump totaal geen evenwicht zoekt tussen economie en gezondheidszorg is over duidelijk, hij ziet alleen economie met de voordelen maar er zijn ook nadelen, hopelijk zoekt Biden een evenwicht in deze wat menselijker zou zijn.Economie kan zeker niet zonder een goede gezondheid van de werknemers en anders om ook niet. Hier een evenwicht in zoeken zal de mensen korter naar elkaar toe brengen in plaats van hen te verdelen.
  • Norma Bastiaens

    3 jaar geleden
    Biden is officieel nog  gene president, en krijgt nu al alle schuld. Afwachten he. Waar zit trump nu, op zijn golfterrein of aan het uitzoeken  hoe hij toch nog president kan worden