Jill Peeters maakt met Canvas reeks over klimaat en biodiversiteit
Volledig scherm
Jill Peeters maakt met Canvas reeks over klimaat en biodiversiteit © VRT

Jill Peeters maakt comeback op tv met eigen reeks over klimaat en biodiversiteit

TVGenoeg geleuterd over het klimaat, het is tijd om er echt iets aan te doen. Dat vindt gewezen VTM-weervrouw Jill Peeters (45), die voor Canvas nu een eigen docureeks maakt om de problemen aan te kaarten. Het betekent voor Jill ook meteen haar comeback naar het kleine scherm. 

3 reacties

  • Daniel Nicolas

    3 jaar geleden
    Extreem linkse propaganda dus, die de reële oorzaken zullen verzwijgen en ons weer gaan stigmatiseren. Buiten gezet bij VTM en nu om haar extreem linkse opvattingen zeer welkom bij de VRT.
  • Kurt Bourdeaux

    3 jaar geleden
    Als ze wil dat er iets gebeurt zal er toch meer dan een docu op Canvas nodig zijn. Wereldwijd betekenen wij niets, en dan ga je op het minst bekeken kanaal van België een docu tonen. Denk zelfs niet dat de fans van het weerbericht op VTM, Canvas weten zitten op hun set-top box...
  • Peter De Decker

    3 jaar geleden
    Dat er niets gebeurt aan het klimaat? Simpel, er zijn mensen die massa geld verdienen met de vervuiling van het klimaat. Als je een boete krijgt van 1 miljoen voor te grote uitstoot bij verbranding van zwaar afval en je krijgt 10 miljoen van de opdrachtgever. Wat zal die boete van 1 miljoen veranderen? Dat is het grootste probleem.