Jens Dendoncker
Volledig scherm
Jens Dendoncker © VTM

Jens Dendoncker geeft duidelijkheid over ziekenhuisopname: “Om van mijn angsten af te komen”

ShowbizzBijna twee weken geleden raakte bekend dat Jens Dendoncker (30) opgenomen was in het ziekenhuis, toen hij niet aanwezig kon zijn bij enkele opnames voor Rode Neuzen Dag. Op Instagram heeft de komiek nu zelf duidelijkheid verschaft over de reden van die ziekenhuisopname. 

15 reacties

  • Anne Kastelijns

    3 jaar geleden
    Jij mag zo trots zijn op jezelf, niet alleen omdat je beseft het is nu de moment om het probleem aan te pakken, maar dat je dit ook naar de buitenwereld verkondigd en anderen stimuleert dat het geen schande is als het minder goed gaat. Van harte alle beterschap gewenst!
  • Freddy Madou

    3 jaar geleden
    Alles op zijn tijd maar die angsten overwin je geduld en er aan werken, veel beterschap en veel leute maken dat is al de helft van het werk je bent een overwinner beste Jens. 
  • Nancy Benthein

    3 jaar geleden
    Laat je helpen zeggen ze Dan, maar je botst alleen maar op wachtlijsten, Ben Al 2 jaar hulp aan het zoeken voor mn ondertussen 15jarige. Waar zie je Dan Al die miljoenen van die rode neuzen. Ze geraakt Al 3 maanden niet naar school en een gesprek om de 3 weken zal het ook niet doen, opname niet mogelijk... Wachtlijsten.
  • Dirk Coryn

    3 jaar geleden
    Veel beterschap Jens.
  • wilfrid haesen

    3 jaar geleden
    Groot gelijk Jens. Komt allemaal in orde.... Beterschap