Kinepolis koerste vrijdag fors lager nu Warner Bros. films meteen ook op streamingdienst zal gooien.
Volledig scherm
Kinepolis koerste vrijdag fors lager nu Warner Bros. films meteen ook op streamingdienst zal gooien. © Baert Marc

Kinepolis krijgt flinke klap op de beurs na aankondiging dat Warner Bros. films meteen ook op streamingdienst zal gooien

Het aandeel Kinepolis heeft vrijdagochtend een flinke klap op de beurs van Brussel gekregen. Dit na de aankondiging van de Amerikaanse filmstudio Warner Bros. dat het volgend jaar alle nieuwe films tegelijkertijd in de bioscoop en op zijn eigen streamingdienst zal aanbieden.

4 reacties

  • eric reynebeau

    3 jaar geleden
    Het zal wel wat bezoekers kosten maar cinema gaat niet verdwijnen daarvoor zijn mensen teveel tuk op gezelligheid en uitgaan. Kijk maar naar de lange rijen aan winkels terwijl men in feite alles thuis kan laten brengen.Mensen willen er eens uit en cinema is daarvoor een prima alternatief.
  • Jean Vermote

    3 jaar geleden
    Einde nabij? Vrees dat het laatste woord over bioscoop gezegd is en het woord bioscoop binnen een jaar of tien niet meer in de Van Dale boekjes gaat vinden.
  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Thuisbioscoop is veel fijner. Eenmalige investering, geen voedselgeuren langs u, geen gepraat, geen smartphones. Zalig om met een projector te kijken of met een +50 inch scherm. Goede zet van WB, HBO Max, disney+, amazon en netflix. Samen voor dezelfde prijs als play more bij telenet en zoveel meer waar voor je geld.
  • Jef Van De Plas

    3 jaar geleden
    Als een filmzaal ruikt naar popcorn, als het gesmak en gekraak van verpakkingen de bovenhand krijgt, en dat je daarom het geluid onaangenaam luid afspeelt, dan is daar niet veel leuks meer te halen als je het mij vraagt. Ik ben 1 keer geweest, nooit meer teruggegaan. Alle filmmagie was verdronken in de commercie.