George Russell.
Volledig scherm
George Russell. © EPA

Mooie binnenkomer: Russell, die voorkeur kreeg op Vandoorne, nu ook de snelste in tweede oefensessie

Formule 1George Russell heeft zijn debuut voor Mercedes niet gemist. De vervanger van Lewis Hamilton - hij kreeg de voorkeur op onze Stoffel Vandoorne - zette de snelste tijd neer tijdens de tweede oefenritten voor de Grote Prijs van Sakhir, de zestiende en voorlaatste manche in het WK Formule 1. Eerder op de dag deed de Brit hetzelfde in de eerste oefenritten.

9 reacties

  • Marie Vanakker

    3 jaar geleden
    Steek Russel maar eens in verstappen zijn wagen, heel ander verhaal.
  • Marie Vanakker

    3 jaar geleden
    De wagen werd 7 maal wereld kampioen niet Hamilton. Als Mercedes een beetje pro F1 zou zijn zetten ze Verstappen in die andere wagen. Weet je nog toen Prost en Senna voor hetzelfde team reden, toen won er ook maar 1 team maar je had tenminste wat strijd. Bottas nu werkt gewoon mee voor Lewis zijn winst ook al denkt hij van niet.
  • Meert Dominique

    3 jaar geleden
    Het ligt natuurlijk voor 90% aan de wagen, dit is geen nieuws. Valeri Botas mag zich evenwel vragen stellen over zijn wagen in vergelijking met de F1 van Hamilton.
  • Marc Van Horebeek

    3 jaar geleden
    Veto van Hamilton? Die ziet zijn vet betaalde job natuurlijk in gevaar als Stoffel zich kon bewijzen in zijn auto. Bewijs dat de auto superieur is en niet Hamilton. Schumacher heeft indertijd Ferrari samen met Todt opgebouwd, Hamilton kreeg een team en een auto.
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    Russel is een van de grootste talenten in het pack en de reacties Hieronder laten blijken dat zelfs hun oma erin kan rijden. Maar ja dan zal Max ook niet zo een groot talent zijn dan dat ze hier beweren.