BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nieuw puntenverlies voor Anderlecht: paars-wit blijft steken op 2-2-gelijkspel tegen Zulte Waregem

Jupiler Pro LeagueNieuw puntenverlies voor Anderlecht. Een matig acterend paars-wit was de betere aan de Gaverbeek, maar geraakte niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Zulte Waregem. Anderlecht schiet met het achtste (!) gelijkspel niets op in de strijd om play-off 1.

15 reacties

  • Jurgen Aerts

    3 jaar geleden
    Waarom is de titel niet , Zulte verliest 2 punten . Ze wanen zich nog altijd zoveel beter ...
  • Roger Deprez

    3 jaar geleden
    In het begin wist men dat het tijd zou koste om Anderlecht terug op niveau te brengen en zij die dachten dat op een jaar in orde zou zijn vergissen zich wel degelijk. Oudere versterking koop men op plaatsen waar het nodig is van een jong elftal en niet andersom.
  • flor hermans

    3 jaar geleden
    waarom geen rood voor delcroi?
  • Willy Devroey

    3 jaar geleden
    Kompany zou beter eens de video's van de matchen van de Red Flames tonen aan zijn spelers en hen proberen aan te leren hoe ze moeten spelen ipv zijn "harde trainingen". 
  • oscar zwart

    3 jaar geleden
    op zich zou ik het begrijpen waar de coach naar toe wilt werken,dat gaat  een keer matchen,waar ik mij wel heel veel aan erger is dit,als je na zoveel wedstrijden je spelers niet zover krijgt dat ze de bal eens 6 tot 9 keer de bal kunnen toespelen dan moet je eens een andere tacktiek spelen,later zulleen de spelers dat dan wel kunnen,succes met je team in ieder geval meneer Kompany